Jasper Jassu Tainio Numero preview

Jasper Tainiosta on uudessa Numerossa haastattelu, tässä hieman esimakua siitä. Lue haastattelu uudesta Numerosta.

2001-05-06 14:13:15
Published by: Deeli

Jassusta on haastattelu uudessa Numerossa. Sitä katsoessa ei ikinä uskoisi, miten paljon päänvaivaa niinkin pienestä haastattelusta voi olla. Tän haastiksen kanssa oli kuitenkin ihan käsittämättömiä hankaluuksia, joita ei aiemmin ole ilmennyt, ja niiden takana on niin ikään ihan arvaamaton syy. Nimittäin kiinalaiset. Mä haluan heti tähän alkuun sanoa, että mulla ei ole mitään kiinalaisia vastaan, mutta kaikella on paikkansa eikä kiinalaisten paikka kerta kaikkiaan ole Jassun haastattelussa. Jostain syystä tää kiinalaiskysymys kuitenkin putkahti esiin koko haastatteluprosessin ajan sen kaikissa vaiheissa. Monta hyvää kuvaa meni pieleen, kun osoittautui, ettei tepusta saa mitään selvää, koska joku aasialainen on yhtäkkiä ollut kameran edessä, tai ettei vetäjä lopulta olekaan jassu, vaan joku ihan muu - yleensä vielä nimen omaan kiinalainen. Kerran me oltiin sovittu kuvaussessarit Masalan minille, muttei niistä tullut mitään, kun Jassu soitti vähän ennen sovittua ajankohtaa hädissään, että sen auto on pöllitty. Kiinalaiset oli vieneet sen.

Yhdessä feebelissä, mikä me kuvattiin Malminkartanon reilillä, siinä kuvassa reilin päällä seistä törröttää ilmiselvä kiinalainen, vaikka mä voisin vannoa kuvanneeni Jassua. Toisella reilillä Arabiassa me kuvattiin jotain sekkaria, kun jostain ihan tyhjästä siihen reilin eteen parkkeeraa Honda Civic ja sieltä Civicistä kömpii esiin kookas kiinalainen. Vedä siinä sitten reiliä. Itse haastattelua me mentiin tekemään Tin Tin Tangoon Töölöön. Me luultiin kai molemmat, että se meni ihan hyvin, Jassulla riitti juttua ja noin pois päin, mutta kun mä tulin toimistolle purkamaan sitä haastista, niin minidiskille ei ollut jäänyt yhtään mitään. Kiinalaiset oli vaihtaneet mikrofoniin käytetyn patterin! Vittu, mä en ymmärrä missä ihmeen välissä ne oli sen tehneet, mutta ei siinä muu auttanut kun tehdä se juttu uusiksi.

Kiinalaisten nukkuessa Jassu vetää salaa transfer feebleä Barcelonan yössä
Feeble
Jasper hujahtaa ohi kasireiliä pitkin juuri, kun jonkinlainen kiinalainen alkaa inistä pensaikossa
Rockslide
Jassu korkkaa tuplasetin Sörnäisten rantaan vastanouseessa kiinalaiskorttelissa
Ollie

Niinkun sanottu, siinä seuraavassa Numerossa on kuitenkin se haastattelu. Me saatiin se yhteisvoimin näyttämään siltä, niinkun mitään ongelmaa ei olisi ollutkaan. Jassu puhuu jostain sen sponsseista, matkustamisesta ja kaksoiskansalaisuudesta, eikä kiinalaisia mainita sanallakaan. Kuvissakaan niitä ei näy varmaan yhtään. Mä halusin vaan tässä paljastaa sen mitä siitä jutusta ei käy ilmi, eli nää holtittomat vastoinkäymiset, jotka meitä alituiseen kiusasi.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.