Kesä tulossa Suomeenkin

Kesä on tulossa, ja samalla Suomessa alkaa tapahtumaan, kuten myös muuallakin.

2000-04-02 18:13:25
Double Drouble 3

Raumalla ja Turussa on taas jokavuotisesta järjestettävä Double Trouble 3. Tarkat päivämäärät on 8.4. Raumalla ja 9.4. Turussa.

Lisätietoja löytyy nolla.netin foorumeista sekä http://surf.to/duplo -osoitteesta.

Suomessa tapahtuu jo jotain.

Helsingissä porukka skeittaa jo pihalla villista, ja muut paikkakunnat seuraavat perässä. Mikko Valli on muuttanut Helsinkiin ja samalla mennyt töihin Skatelandin kauppaan, joka on avannut fyysisen kaupan Helsingin Hakaniemen torilla. Union 5 on ottanut uuden kaverin tiimiin nimeltä Ville Heinonen.

Pro skate?

Pro skatesta tiedetään vain, että Girl/Chocolate prot tulevat samaan aikaan Helsinkiin Union5:sen kutsumana ja Funster järjestää Suomi -tourin ennen tapahtumaa. Kuinka kauan vielä pitää elää epätietoisuudessa?

Skatekamojen hinnat nousevat

Kaikki skatekaupat ovat kuulemma nostaneet hintoja, johtuen dollarin korkeasta kurssista. Tän siitä saa kun kaikki pitää tehdä jenkeissä, eikä ole omaa dekkifirmaa euroopassa.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.