Maailmalla sekä Suomessa tapahtuu.

Jenkeissä tapahtuu taas. Hieman päivitettyä tiimitietoutta ja muuta infoa.

2000-06-11 21:33:05
Chet Thomas siirtyy Darkstarin skeittifirmaan aloittamaan kunnolla Darkstar board companyn. Joitakin lautoja on ollutkin jo viime vuodesta, mutta nyt on tarkoitus tuottaa pro -lautoja.

Dan Pageau sai kenkää worldin tiimistä ja tilalle otettiin Mike Maldonado. Steve Berra lähti Adiolta ja vetää nykyään DVS:n tiimissä.

Jamie Thomaksen perässä Circalle menee Peter Smolik. Tiimi vahvistuu. Kotisivuilla infoa: www.circafootwear.com. Myös Circalla vetävä Colt Cannon lähti Thinkiltä yhdessä Wade Speyerin kanssa. Wade meni Black Labelin heavytiimiin ja Colt ties minne.

Jerry Fowler on DNA:n uusin ammattilainen, Justin Bokman lähdön jälkeen. Habitat avasi kotisivunsa: www.habitatskateboards.com ja tiimi sai lisäystä Birdhousen Mark Appleyardin muodossa. Habitatin emoyhtiön, Alien Workshopin leffa on tulossa ulos kesä/heinäkuussa.

Flip ja E's videot julkaistaan ilmeisesti syksyllä, ja Artoa on kuvattu niitä todella paljon. Uudessa Trasherissä onkin Arton haastattelu, jossa esimakua tempuista. Arton haastattelu löytyy jo Trasherin nettisivuilta.

Ensi kertaa Suomen tiimiuutisia: Mikko Valli on vaihtanut sponsoreitaan. Mikko vetää nykyään Osiriksen ja Ponkesin tiimissä.

Varmistamattomien tietojen mukaan Suomen oma Control skateboards levittäytyy Ruotsin puolelle. Toimintaa Ruotsin päässä hoitaa WE Distribution.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.