MoonTV skatevideokisa

MoonTV järjestää skatevideokisan, johon voi osallistua jokainen.

2000-07-28 11:54:28
Tee oma skedevideo!

MoonTV järjestää skedevideokisan, jossa palkintona iMac DV -version (tietokone, jossa digitaalinen editti).

Kaikkien videoita netissä äänestäneiden kesken arvotaan 3000 markan lahjakortti voittajan itse valitsemaan lumilautailu- tai urheiluliikkeeseen.

Tämän lisäksi joka viikko arvotaan 500 markan lahjakortti Union fiveen.

Virallinen kilpailusivu

Perässä vielä viralliset kilpailusäännöt.

Skede - REC - Kilpailusäännöt

1. Järjestäjä

Moon TV
Pursimiehenkatu 26 C 63
00150 HELSINKI
www.moontv.fi

(Jäljempänä 'Järjestäjä')


2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville harrastelijakuvaajille, poislukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.


3. Kuinka osallistua kilpailuun?

Lähetä itsetehty skeittiaiheinen elokuva Moon TV:lle 22.8.2000 mennessä (osoite yllä). Filmin mukana on toimitettava myös valokuva itse elokuvasta (tai sen tekijöistä) sekä lyhyt selostus, joita käytetään filmien esittelemiseen ohjelman yhteydessä ja kilpailun internet-sivuilla.

Elokuvan minimipituus on 2 minuuttia ja maksimipituus 10 minuuttia.


4. Tekniset vaatimukset

Elokuvan saa kuvata mille tahansa formaatille. Moon TV:lle toimitetun filmin tulee kuitenkin olla mini-DV-, Beta-SP- tai VHS-formaatissa.


5. Kilpailuaika

Osallistuvat filmit tulee toimittaa Moon TV:lle 22.8.2000 mennessä.

Valmiita filmejä näytetään Moon TV-kanavalla 31.8. alkaen päivittäin (tarkammat ohjelma-ajat pääsivulla, osoite www.moontv.fi/sprite).

Parhaan lumilautafilmin valitsevat katsojat Moon TV:n internet-osoitteessa: www.moontv.fi/sprite.

Tarkemmista äänestysajoista ilmoitetaan myöhemmin sekä tv-kanavalla että internetissä osoitteessa www.moontv.fi/sprite. Myös voittaja ilmoitetaan tätä kautta.

6. Palkinnot

Eniten ääniä saaneen skeittielokuvan tekijä(t) palkitaan imacin DV Special Edition -tietokone-editillä.

Kaikkien internetissä äänestäneiden kesken arvotaan 3.000 markan lahjakortti voittajan itse valitsemaan lumilautailu- tai urheiluliikkeeseen.


7. Tekijänoikeudet

Kaikki kilpailuun osallistuvien elokuvien tekijät luovuttavat filminsä kilpailun ajaksi korvauksetta esityskäyttöön Moon TV-kanavalla ja Moon TV:n internet-sivuilla.

Kaikki elokuviin sisällytettävä musiikki on oltava Teosto-vapaata.


8. Vastuu vahingoista

Kaikki kilpailuun osallistuvat ja palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, The Coca-Cola Companyn, Coca-Cola Finland Oy:n sekä valtuutetut Coca-Cola:n pullottajat tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.