Hieno skatevuosi 2002 takana, seuraava edessä

Suomalaiset skeittaajat kehissä 2002, lisää tulossa 2003! Nolla.net täytti 3 vuotta.

2003-01-14 22:44:57
Vuosi 2002 takana!

Skeittauksessa tapahtui Suomen historiassa erittäin paljon menneenä vuonna. Sponsorisopimuksia ulkomaille tehtiin enemmän kuin ikinä ennen.

Unohtamatta niitä monia lupauksia, joita Suomesta on ulkomaille matkalla.

Vuonna 2002 Suomesta ylitti monta skeittaria raja-aidat: Jyri Pitkänen sai Espanjan matkallaan Savierin, Tuukka Korhonen Blueprintille, Jouni Leino Clichen eurotiimiin. Lisäksi Perustiimin Sami Miettinen ja Pirkka Pollari kävivät jenkeissä asti kuvaamassa leffaansa. Arto loisti Flipin leffassa ja Eero jatkaa samaa perinnettä Flipin tulevassa amatööripätkässä!

Vuoden kohokohtiin kuuluu ehdottomasti Jani Laitialan Pro -diili ja lauta Firmille. Jania tullaan näkemään 2003 Firmin uudessa leffassa.

Sm -kisat 2002 oli menestys ja kertoi kuinka vahvoja Suomen skeittijuniorit ovat. Skeittauksesta on tullut entistä suositumpaa ja toivottavasti skeittaus pysyy aitona ja skeittaajat yhteinäisenä.

Vuonna 2003 skeittaus ja Suomi lähenee toisiaan enemmän!

Luvassa on monta uutta projektia ja skeittimerkkiä skeittaajilta itseltään. Suomeen tulee parkkeja ja halleja kiihtyvällä vauhdilla ja skeittaus näyttää pitävän pintansa perinteisiä lajeja ja extremehäröilyä vastaan.

Onhan se jotain kun nolla.net täyttää jo 3 vuotta, eli kävelemään on jo opittu.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.