Kirjoittamalla skeittikamaa kesällä?

Nolla.net tarjoaa mahdollisuuden tienata skeittikamaa kirjoittamalla ja juttuja tekemällä.

2003-03-10 14:31:34
Jos olet omasta mielestäsi hyvä kirjoittamaan juttuja tai muuten vaan tunnet olevasi toimittaja. Ihan kuka tahansa ei hommaan pysty, joten diili on tämä:

1. Kirjoitat kattavan videoarvostelun / haastattelun ja lähetät sen Nolla.nettiin. Katso mallia Numero -lehdestä tai englanninkielisistä skeittilehdistä. Jutussa tulisi olla yli 500 sanaa ja kirjoitusvirheitä ei pitäisi löytyä kymmenittäin. Kopiointia ei katsota hyvällä vaan tekstin pitää olla itse tuotettua.

2. Kun olet saanut mallijutun kirjoitettua, lähetä se sähköpostitse Nolla.nettiin. Luemme jutun ja kerromme miltä se vaikuttaa. Julkaisemme juttuja vasta kun asiat on sovittu.

3. Kunhan olet lähettänyt näytejuttusi ja olemme sen täällä lukeneet, kerromme mitä voit kirjoittamalla ansaita. Mikään ei tule ilmaiseksi, mutta ahkerat ja hyvät kirjoittajat palkitaan aina.

Tämä on mahdollista Nolla.netin nettikaupan tuella ja myynnistä tulevaa tuottoa käytetään Nolla.netin sisällön kehittämiseen. Jos ostat Nolla.netin kaupasta, tuet samalla aktiivisia lautailijoita ja saat mahdollisuuden itse myös saada jotain takaisin.

Juttuja voi lähetellä vaikka tämä uutinen olisi kuukausia vanha. Foorumissa keskustelua aiheesta.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.