Suomiskateskenessä tapahtuu.

Suomessa tapahtuu lopputalvesta, porukka matkustelee.

2000-02-06 23:49:23
Suomen oma verttikurko Jussi "kärä" Korhonen on parhaillaan Ameriikassa, ja saa nähdä onko Kärällä tuliaisina muutakin kuin tyhjä rahapussi. Huhujen mukaan hänellä olisi salaperäinen adjutantti mukanaan(?). Arto Saari on huolehtinut tämän Suomalaisen avaruusryhmän siirtymisestä paikasta A paikkaan B.

Skatelandin tiimi ottaa hatkat hyisestä Suomesta ja suuntaa San Franciscoon kokemaan Ameriikkalaista hyvinvointia ja lumetonta talvea. Joukossa on ilmeisesti Helsinkiläinen ihmelapsi Jani Laitiala.

Myös Harri (nolla.net perustaja, tämänkin jutun kirjoittaja) on lähdössä Mikko "Kivi" Kivikosken sekä Aleksi "Aleksi" Fräkin kanssa kokemaan Ameriikan suuruutta. Matkasuunnitelma on top secret ja sitä on suunniteltu jo monta minuuttia.

Kevään skateohjelmistoa on 14.2. Captured nro 1 esitys Helsingissä elokuvateatteri Orionissa. Lisätietoja.

Tampereen Jam Session kisat ovat 19.2. lauantaina, ja paikalle on tulossa huhujen mukaan koko Suomen skate-eliitti.

Pro Skate 2000 on alustavien tietojen mukaan toukokuussa 12-13 toukokuuta Helsingin vanhassa jäähallissa. Huhut kertovat paikalle suuntaavan paljon ameriikkalaisia ammattilaisrullailijoita.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.