Uutisia maailmalta

Worldi kaapannut uusia tiimiheppuja, olliekisa, CKY2K -leffa yms.

2000-02-18 23:10:25
Ruotsin vertti skeittaaja Matias Ringström on saanut Osirikselta kengämallit ulos ja vaihtanut lautasponsorikseen World Industriessin. Myös Danny Gonzales hyppäsi Matiaksen kelkkaan, eli on myös samaisessa tiimissä.

Danny Wainwright voitti olliekisan jenkeissä maailman korkeimmalla olliella 44,5 tuumaa, joka on n. 113 senttiä. Reese Forbes jäi toiseksi ja esimerkiksi Donger jäi karsinnoissa yllättävän helposti toiseksi näille pomppukoneille. Danny sai vaatimattomasti 10 000 dollaria, sekä nimen Guinnesin -ennätyskirjaan.

Bam Margeralta tulossa jatkoa Landspeedin CKY -leffalle, nimeltään CKY2K vaikka itse Landspeed on yrityksenä lopetettu. Videopätkiä löytyy Transworld skateboarding nettisaitilta. Menossa mukana luultavasti kaikki sekopäät edellisestä osasta, jos ei ole CKY -leffaa nähnyt niin ei voi ymmärtää CKY -kulttia.

Ensimmäisiä skeittisaitteja ollut www.skateboard.com on uudistumassa monen vuoden hiljaiselon jälkeen.

Arto Saari on Diakan virallinen pro -skeittari ja esiintyy tulevissa mainoksissa mainostamassa kyseistä ajannäyttökapinetta.

411Videomagazine aloittaa lumilautavideolehden sekä uudenlaisen Videolehden OnVideo, joita alkaa tipahtelemaan tänä vuonna myös Suomeenkin.

Suomalainen Captured on ilmestynyt ja sitä löytyy skedekaupoista.

Nolla.net ylläpitäjä katoaa Atlantin toiselle puolella pariksi viikoksi, josta varmaan tulee vielä juttua sekä kuvamateriaalia.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.