Nuera - Honesty

Suomen räppipioneerin uusin levyesittely/arvostelu.

2000-03-17 09:17:57
Published by: supa

Nuera: Honesty (open records)

Kauan odotettu Nueran honesty cd on siis ilmestynyt. Kovasta kysynnästä huolimatta sain kuin sainkin hommattua kyseisen cd:n myös itselleni kuuntelua varten.

Suomen räppipioneerit Dream & Skem ovat tehneet musaa jo n. 10 vuotta ja sen huomaa vasta ilmestyneeltä honesty cd:ltä.

Cd:n avausraita Fresh outta boxin yksinkertaisella tavalla toimivasta viulutaustasta, viimeiseen biisiin Beats n´ lyricsin scratseihin asti on Honesty taattua Nuera -laatua. Hyvät, monipuoliset taustat ja vierailevat mc:t tekevätkin cd:stä oikein toimivan kokonaisuuden.

Vierailevista Mc:stä mainittakoon Celes, joka oli minulle positiivinen yllätys. Mukavaa huomata, että Celes on pitkän hiljaiselon jälkeen edelleen mukana kuvioissa edustamassa Suomen räppiskeneä.

Vaikka Nueran soundi ei ole paljoa muuttunut 10 vuotisen uran aikana, on Honesty, Nuera / Suomalaista räppiä parhaimmillaan.

Pidemmittä puheitta tästä voisi antaa arvosanaksi täyden 10:n. Tukekaa siis Suomalaista räppiä ja ostakaa kyseinen cd välittömästi.

Kuuntele mp3:sena biisi Heavyweights

Nuera / Open records löytyy myös osoitteesta:
www.biitti.com/openrecords/

Levy on tilattavissa nettikaupasta vaikka heti:
rocsport.com

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.