City Stars - Street Cinema

Esittelyssä vihdoin ja viimein ilmestynyt Street Cinema. Varoitus: jättikokoisia housuja!

2002-02-03 01:37:19
Published by: raine h

City Starsin elokuvan kerrottiin ilmestyvän pian. Sen kerrottiin ilmestyvän pian todella kauan aikaa. Arvioisin ajan olevan noin viisi vuotta. "Coming soon"-tekstiin kuitenkin turtui - uskokaa tai älkää. Vuodet kuluivat. Minä en ainakaan lähivuosina Street Cinemaa odotellut. Mitähän kaupungin tähdet oikein ajattelivat? "Kuvataan vielä tämä viikko, niin saadaan hyvää matskua!" "Joo, ja sitä seuraava viikkokin!" Hei, yrittäkäähän nyt saada elokuva ulos edes vuoden kuluessa ensimmäisestä coming soon-mainoksesta! (Hauskoja esimerkkejä: The Chocolate tour, Flipin tuleva leffa.)

Joey Suriel - the man! Joey Suriel - super man!

Varoitus: Cayne Gayle on agressiivinen!

Blam! Kareem Campbellin ohjaama video on nyt vihdoin ja viimein ulkona! Aikaa ohjaamiseen on varmaan kulunut aika kauan, koska tältä hepulta ei ole Street Cinemassa kuin yksi temppu - ja sekin introssa.

Elokuvan pääosia näyttelevät lähinnä kurbeja skeittaavat gangsterit; mukana kuitenkin pari nuorta uutuutta, joiden skeittaus nousee Street Cinemassa ylitse muiden räppiheppujen. Anteeksi vain, mutten oikeastaan edes halua kertoa muista vetäjistä, kuin Matt Taylorista ja Paul Rodriguezista. Lahjakkaita poikia molemmat, pakko todeta. Nollie crooks käsikaiteeseen ei tuota ongelmaa kumpaisellekaan. Itse asiassa És:n Paulille ei mikään temppu tuota ongelmia: koko rani kattaa luultavasti kaikki mahdolliset trikit, mitä voi tehdä. Paul on vielä niin nuorikin! Ja niin pikkuinen! Yksinkertaista: yksi parhaita koskaan ilmestyneitä partteja.

Toteutus oli suhteellisen yksinkertaista ja tästä syystä hyvin toimivaa. Street Cinemassa keskityttiin skeittaukseen kiitettävästi - ei mihinkään sekoiluun tai kuvascratheihin. Editointi ei kuitenkaan hiponut täydellisyyttä: ranissa musiikki saattoi vaihtua kokonaan, vaikka temppujen näyttävyys - ja merkittävyys - kuitenkin pysyi samana. Tätä ongelmaa ei esim. Menikmatissa ole: parhaat jutut ovat luonnollisesti viimeisinä.

Odottaminen voi taas alkaa: uusi City Stars-elokuva nimeltään Terror Squad on tulossa (kuulemma) ensi kuussa.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.