Skateleffa: DNA & Status (promo)

Kaksi uutta firmaa on tullut viime vuoden aikana, ja ensimmäinen promo -leffa on valmis. Leffan nimi on Micro Analysis ja se on n. 20 minuuttia pitkä.

2000-01-14 20:48:10
Published by: harri
DNA

DNA:n ja Statuksen vetäjät ovat olleet suurelle yleisölle vähemmän tunnettuja, joitakin pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Tunnetuimmat vetäjät ovat Jason Maxwell ja James Riff. Kuitenkin heillä on hihassaan uusia kykyjä, etunenässä John Buchanan joka leffassa ajelee näyttävällä tyylillä. Muita vetäjiä leffassa edellämainittujen lisäksi ovat DNAn tiimistä Jimmy Chadwick, Matt Milligan, Justin Bokma, Chris Livingston, Paul Rodriguez sekä Richie Belton. Dna:lla on yllättävän hyvä tiimi, vaikkei tiimistä ole hirveästi infottu misään lehdissä.

Statuksen tiimissä kaikki heput on amatöörejä, mutta pro -aineksia on varmsinkin Dustin Charltonilla sekä Mike Rosalla. Muita heppuja tiimissä on Jim Bates, Nick Gies, Rod James sekä Steve Vanasco.

Kuvausten laatu yllätti positiivisesti, ilmeisesti osan leffasta onkin kuvanneet ammattilaiset, koska kuvanlaatu ja kuvakulmat olivat parempaa keskitasoa. Huonoja puolia tälläisissä promo -leffoissa ovat ne, että nopeasti tekemällä lyhyitä pätkiä ei yleensä tule kuin sanomista. Mutta tällä kertaa promoilumielessä leffa on onnistunut, joten asteikolla 10 antaisin leffalle numeron 8.

Kyseistä leffaa ei ainakaan tällä hetkellä ole saatavissa mistään kaupasta, ja se arvostelukappale on jenkkiversio, joka ei jokapojan videoilla ja telkulla näy. Leffan arvosteluun toimitti Harri itse eräästä skatekaupasta.

Lisää tietoa kyseisestä leffasta ja firmoista saa webistä: Syndrome distribution

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.