Rockers skatevideo

Rockers skatevideo kesältä 1999. Leffan tekijät ovat kotoisin Pohjois-Suomesta ja tottelevat nimeä Scene.

2000-04-03 17:41:42
Published by: harri

Rockers (kesto 30min) by scene

Näyttelemässä: Janne Leppänen, Lauri Moilanen, Olli Trög sekä sivuosissa Anssi Korpela, Jaakko Luiro, Jaakko Moilanen, Samuli Mauno, Valtteri Mauno, Roni Kanerva, Pekka Keinänen, Tommi Ylianttila, Jussi Mattila, Kaarle Hurtig, Samuli Hurtig, Juhana Hurtig.

Nolla.net sai postissa pohjoisesta paketin, joka paljastui videokasetiksi. Tässä kasetissa oli hienot kannet, jotka oli tehty aivan ameriikan malliin. Tekijöinä oli Scenen lautailijat, jotka edustavat Rovaniemen kovan skeittikenen nuorempaa sukupolvea erittäin hyvin.

Vetäjät olivat aika tuntemattomia mulle, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Kasetti kuitenkin sujahti koneeseen vilkkaasti ja leffa alkoikin hienosti kuten leffojen pitääkin. Alussa kunnon hehkutusta kaukaa pohjoisesta, joka näytti hienolta. Fiilistely kunniaan.

Ensimmäinen skeittipätkä olikin metsässä, joka taitaa olla aika uniikki juttu vaikka Suomessa ollaan. Lähinnä tuli mieleen Girlin leffasta metsäpätkä, paitsi Suomen pojat skeittasivat kalliolla, ilmeisesti Rovaniemen lähellä.

Tämän jälkeen alkoivat skeittaajien nimikkopätkät, jotka olivatkin hyvin editoitu ja väliin oli saatu hyviä juttuja juopoilta ja vähän muiltakin.

Leffassa on muitakin pätkiä kuin nimikköpätkät. Näistä mainittakoon vierailupätkä, jossa näkyy monta paikkaa eri puolilla Suomea ja välillä Ruotsiakin.

Elokuvan editointi on hyvin onnistunutta, ja samoin kuvaus. Joku saattaisi kuitenkin pitää "surureunoja" joissakin kuvauksissa hieman ikävinä. Musiikki oli omasta mielestäni hyvää, koska se ei ollut pelkkää samanlaista vaan mukaan oli valittu erilaisia kappaleita, jotka tasapainottivat toinen toisiaan.

Leffasta jäi mieleen Kaarlen sekoilut sekä Janne Leppäsen, Keinäsen, Moilasen veljesten sekä muidenkin pätkät ja temppuja.

Tämän leffan kun katsoo, niin tietää ettei pohjoisessa olla yhtään jäljessä skeittauksessa tai leffojen teossa. Samalla voi olla onnellinen, että nuorempikin ikäpolvi on löytänyt skeittauksesta sen jonkin. Leffasta huokuu hyvä mieli, ja kesän kuvaukset saavat odottamaan kesää vieläkin innokkaammin.

Scenellä on kotisivu, josta löytyy kuvia ja listauksia heidän muistakin leffoista: Scene

Suosittelen tätä leffaa.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.