Cypress Hill - Skull & Bones levyarvostelu

Pikakatselmus Cypress Hillin uusimpaan levyyn.

2000-05-23 14:04:41
Published by: juice

Los Angelesin Cypress Hill palaa takaisin kuvioihin viidennellä albumillaan, joka on tuplalevy.

Skull puoliskolla bändi heittää DJ muggsin johdolla tuttua CH soundia, joka ei oikeastaan tarjoa mitään uutta. Biisit ovat suhteellisen samankaltaisia, ja alkavat muutaman kuuntelu kerran jälkeen puuduttamaan. Edukseen erottuvat "highlife" ja "rap superstar" jossa vierailevat Noreaga ja Eminem.

Bones levyllä tyyli muuttuu rap/metal sekoitukseksi, kun mukaan soittamaan otetaan kavereita Fear Factorysta, Rage Against The Machinesta, Downsetista ym. Kitarat jyräävätkin vahvasti ja tuovat uutta potkua koko meininkiin.

Suurena yllätyksenä ei voi pitää sitä, että Cypress Hill päätti tehdä myös metal/rap levyn, sillä bändin kannattajakuntaan on pitkään kuulunut hip-hop diggareiden lisäksi rankemman musiikin ystäviä. Veto näyttää onnistuneen sillä albumi on noussut hyville sijoituksille myyntilistoilla ympäri maailmaa.

Official Cypress Hill nettisaitti: http://cypressonline.com

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.