Mighty Mighty Bosstones - Pay Attention levyarvostelu

Pikakatselmus MMB:n uusimpaan levyyn.

2000-05-23 14:07:41
Published by: juice
MMB on 80-luvun loppupuolella perustettu ska-core yhtye, joka on hurjan keikkailu tahtinsa ansiosta kasvattanut yleisöään vuosi vuodelta. Bosstonessien vahvuus piileekin juuri live tilanteissa, jossa se neljän hengen torvisektion vahvistuksella saa yleisöönsä varmasti liikettä. Studiossa bändi ei ole saanut samaa energistä meninkiä levylle tallennettua, hyvistä yrityksistä huolimatta.

"Pay Attention" sisältää 16 uutta biisiä, ja on bändin parhaimpia, ellei paras albumi. Levyn materiali on tasaisen varmaa alusta loppuun. Soitto pysyy tiukasti kasassa, ja Dick Barret hoitaa vocaleissa pisteet kotiin. Joten ainakin entuudestaan bosstonessien tuotantoon tutustuneet ovat pakko-oston edessä, sillä sen verran komeasti levy rullaa.

Suomessa bändin live kuntoa ei taideta vieläkään päästä tsekkamaan, sillä lähin pysähdyspaikka on tällä hetkellä Ruotsissa Hultsfredin festareilla.

Offical MMB nettisaitti: http://www.bosstones.com

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.