Casper Skatefilms - Nelinkontin

Casper Skatefilmsin uusi leffa esittelyssä, jossa tullaan pelkäämättä alas korkealta.

2002-04-14 22:25:48
Published by: raine h
Taas on se aika vuodesta, kun minun tulee kirjoittaa Casper Skatefilmsin videosta juttu. Tiimi on hiukan muuttunut viime vuodesta - videopartteja tässä videossa yhteensä kuusi: Tume Södergård, Wolf Södergård, Kride Södergård, Kim Valanne, Enska Vertanen sekä Vekke Valta hyppivät rappusia alas, liukuvat käsikaiteilla sekä hipittävät poolissa.

Nelinkontin-niminen skeittileffa kestää noin 15 minuuttia. Se on kuvattu lähinnä Espoossa ja Helsingissä; kuvauksia kuitenkin myös Espanjasta sekä pari juttua mm. Pietarsaaresta. Vaikkei videokamera ollutkaan kovin suuressa käytössä viime kesänä, on mainioita triksejä silti mukana. Tumen switch bs ollie ja Wolfin fs flip sampokujan kaseista ovat täydellisiä, Kimin bs nosegrind poppi ulos on smooth as my mummi, Enska tippuu katolta loukkaantumatta ja Veken partti rokataan Ramonesin tahdissa - käsikaiteet koetuksella.

Kotivideot ovat mahtavia. Skeittauksen taso tässä videossa on jo häkellyttävän korkeatasoista, ja uutta videota kuvataan jo. Hanki aito kotivideo: Nelinkontin - et tule pettymään.

http://board.to/casperskate
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.