Transworld video: Modus Operandi #10

Transworldin uusin leffa, jossa mukana: Starring: Brian Anderson, Chany Jeanguenin, Mike Carroll ja Marc Johnson. Mukana myös: Brad Staba, Chris Lambert, Stephane Larance, Rick Howard, Scott Johnston.

2000-06-06 21:08:08
Published by: harri
Transworldin skateleffat ovat taattua tavaraa, eikä tämäkään uusin leffa ole pettymys. Noin 30 minuuttia miksattu skeittausta ja hieman beat -pohjaista musiikkia, poikkeuksena Marc Johnssonin pätkä.

Pitkät pätkät ovat Brian Anderssonilla, Chanylla, Carrolilla sekä Marc Johnssonilla. Sivuosissa on paljon muita skeittareita, Suomesta yhdellä tempulla Arto Saari sekä Aki Kärjä.

Ensimmäinen pätkä on Marc Johnssonilla, joka tekeekin erittäin hienoja flippitemppuja pehmeällä tyylillä. Mainittakoon frontside varial heelflip nosegrind curbiin.

Chany näyttää hieman verttitaitojaa, sekä tietenkin isoa nollieta eri paikoista. Chanyn pätkässä on monta viereilijaa, ja nimen puuttumisen vuoksi ensimmäisellä kerralla jää hieman epäselväksi oliko temppu Chanyn vai jonkun tiimikaverin.

Mike Carrolin pätkä on oikeastaan Girlin tiimipätkä, koska siinä skeittaa aika paljon myös Rick Howard sekä Scott Johnston. Mukana on Lakain kenkämainoksien temput, jotka ovat videolla vielä hienompia. Carroli tekee taattua teknistä settiä, ja voidaankin taas todeta että Mike on edelleen yksi teknisimmistä skeittareista.

Viimeisenä Brian Andersson, joka saa näyttämään isotkin reilit pieniltä. Brian skeittaa Muskabeatin tahtiin, jota onkin leffassa pari biisia.

Leffassa on aika paljon skeittareita, joiden nimet ovat vasta lopputeksteissä. Niistä voi sitten katsoa kuka veti mitäkin ja arvailla mikä temppu kenellekin kuuluu.

Musiikki on aika erikoista drum base/tekno/beat/vinkumista välillä, mutta se on sovitettu erittäin hyvin leffan videoefekteihin. Näin leffasta on saatu paljon mukavampi katsella kuin pitkästyttävät 411 -pätkät.

Suosittelen hankintaa, jos haluaa hieman erikoisemman skeittileffan jossa on kovatasoista skeittausta ja erinomaisesti kuvattua videomateriaalia. Leffaa varmaan saa skedekaupoista 100-200 markan hintaan.

arvostelu 9/10

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.