Fusion lumilautaleffa

Northlightpicturesin uusin lumilautaleffa-arvostelu.

2000-10-03 22:47:39
Published by: harri
Northlight pictures : Fusion

Fusion on jatke Northlight picturesin erinomaisille lumilautaleffoille, jotka ovat niittäneet mainetta mm. MoonTV:n REC lumilautaleffakisassa. Uusin leffa on taattua kamaa, ja löytää varmasti saman yleisön kuin edelliset.

Tällä kertaa on siirrytty digitaaliaikaan, ja leffa on kuvattu kokonaisuudessaan miniDV:lle, joten kuvanlaatu on huippuluokkaa. Editointiin on käytetty aikaa, eikä ylimääräisiä häiritseviä efektejä ole käytetty. Tekniset edellytykset hyvälle lumilautaleffalle on siis olemassa kun osataan kuvata hyvillä laitteilla ja editoidaan ammattimaisesti.

Musiikit ovat vaihtelevat, ja erittäin hyvällä maulla valitut. Vaihteleva soundtrack sisältää rappia, punkkia, heavyä, rockkia ja poppia kaiken muun lisäksi.

Myös laskeminen ja kuvaus alkavat olemaan kansainvälistä tasoa, ja siitä huolehtiikin tunnetut laskijat isoilla tempuillaan. Leffassa temput painottuvat hyppyihin ja reileihin, mutta paippia ja vapaata on mukana ettei leffa käy missään vaiheessa liian tylsäksi. Ylimääräiset temput on karsittu pois, joten mukaan on jäänyt vain todellakin hyvät temput.

Laskijoina mukana mm:
Eski Huttu
Aleksi Piipari
Teemu Paasovaara
Heikki Sorsa
Miikka Hast
Jukka Korhonen
Risto Mattila
Teemu Lahtinen
Tuomo Ojala

Näiden laskijoiden lisäksi vielä muita vierailevia tähtiä.

Suosittelen elokuvaa kaikille lumilautailun ystäville, ja varsinkin niille jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta lumilautailusta. Tätä paremmaksi ei ihan helposti pistetä, joten kannattaa hommata leffa käsiinsä.

Ohessa 6 megatavun intro AVI -tiedostona, joka kestää n. 2 minuuttia. Lataa se -> tästä. Näet siitä leffan intropätkän, josta saa hieman esimakua mitä on odotettavissa.

Tekijöiden nettisaitti löytyy osoitteesta: www.northlightpictures.com, jonka kautta leffaa voi tilata.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.