Deca - Sneak preview

Decan uusi leffa "sneak preview" esittelyssä. Ei Daewonin temppuja kyllä lukemalla tajua.

2001-05-02 19:19:51
Published by: raine h

Decan leffaa onkin odotettu jonkin aikaa, ja nyt sitten ilmestyi "sneak preview", joka nimellään kerto vasta "kunnon" leffan olevan tulossa. (Videon kannessa lukee full length videon ilmestyvän kesällä.) Leffa kestää puolisen tuntia, on todella hyvin editoitu ja kuvattu. Musiikki on joissain pätkissä lähes hassunkuuloista kummallista teknotyylistä jumputusta, mutta sopii silti editointiin sekä skeittaukseen.

Leffa alkaa introlla, jossa Decan keulahahmo Daewon Song kertoo decasta yhtiönä sekä teamina. Deca on hänen kertomanaan "kokonaan uusi alku". Daewon kertoo myös kaikista teamin jäsenistä jotain, kuten esimerkiksi Enrique Lorenzosta "he's like sade's smooth operator". Alkuslämien ja muun jälkeen alkavat teamin jäsenien osuudet. Shiloh Greathouse aloittaa, tehden esim. b/s nosebluntteja ja flip b/s 180 nosegrindin.
Seuraavana Shin Okada, joka laukoo nollie f/s 180 heeleistä manuaaleihin, grindeihin ja slaideihin. Muut Decan amatöörit: Luiz Cruz, Brian Howard ja Marco Romero omaavat myös pätkät, joissa näkyy esimerkiksi täydellinen nollie invard heelflip picnicpöydän yli flatilla.

Enrique Lorenzolla on ehkäpä videon tyylikkäin partti. "Maailman siisteimmät ranit" Barcelonassa ja muut tekniset trikit ovat todella kaunista katseltavaa. Go Enrique!

Marcus McBride oli Daewoninkin sanojen mukaan poissa jonkin aikaa, mutta on nyt palannut täydessä vireessä. Pahoja manualeja pier sevenillä, kuten b/s kickflip to s/s manual.

Ranskan J.B Gilletillä on suht lyhyt rani, mutta taidot pääsevät hyvin esille. Switch b/s tailslide bigspin out täydellisesti, kuten myös flippi nosebluntslide.

No niin, viimeisenä "sankarimusan" tahdissa videon sankari, Daewon Song. Daewon ylittää kaikki odotukset, ja melkeinpä jopa luultavasti itsensäkin. Aivan käsittämättömiä temppuja, kyllä, niihin erilaisiin penkkeihin. Nosebluntslide to seuraavaan penkkiin switch b/s nosebluntslide. Ei näitä tällainen tavallinen ymmärrä, osta video ja katso itse. Daewon rulez forever.

Lopputekstien jälkeen ruutuun räjähti vielä iloinen yllätys Decan Australian tourista. Hienoja juttuja parkeissa, lähinnä Daewonilta.

Leffa on todella positiivinen yllätys, jonka jaksaa katsella monta kertaa uudestaan. Jos tämä oli vasta ensimakua, niin mitä voi olla ns. kunnon leffa, joka siis on luvattu ilmestyväksi kesällä?!

-Raikke
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.