Toukokuun kamaesittely

Toukokuun kamaesittelyssä Droorsin ja Worldin housut, Blindin reppu, DC:n kengät ja Controlin dekki.

2001-06-04 15:51:07
Published by: raine h

"...kesä tuli niin äkkiä, häipyi hiipien...", laulaa Maija Vilkkumaa. Rullalautailijana olen Maijan kanssa hieman eri mieltä. Eikö se mene niin, että kesä suorastaan viuhahtaa aina ohi, ja sitä saa aina odottaa yhtä kauan syksyt, talvet ja keväät. Koko kesän alkamisprosessiin kuuluu niin monia tuskaisen hitaita asioita, kuten lumen sulaminen, ja se, että kaikki hiekat saadaan pois skeitattavilta spoteilta ja kaduilta. Mutta kai se niin taitaa olla, että rullalautailijan silmin koko maailma näyttää erilaiselta.

Kesästä ei keksi edes mitään huonoa sanottavaa, niin ihanaa aikaa se on. Tai okei, kyllä Suomen kesästä voisi sanoa jonkin verran negatiivisiakin asioita: sataa yleensä niin hirveän paljon, hyttysiä on vähintäänkin liikaa ja on aika kylmää, ai niin, mainitsinko jo, että on aika kylmääkin? Kun tämä kesä vihdoin ja viimein sitten koittaa, kannattaa siihen todellakin varustautua hyvin, vaikka seuraavilla skeittikamauutuuksilla.


Kaikkihan tietävät että yksi skeittauksen kauheimmista trendeistä on ylisuuret farkut. Onko kengillä enää mitään väliä, jos ne eivät edes näy housujen alta?

Droorsin mustat farkut Rainella droorsin housut ja blindin reppu Pasilla worldin farkut ja DC:n kengät

Hyttysiltä voisi suojautua vaikka housuilla. Droorsin farkkuja saa keskuksesta hintaan 495 mk. Väreistä löytyy tyylikästä mustaa, perussinistä ja haaleampaa trendisinistä. Farkkuja on kolmea mallia: löysempää, vähemmän löysempää ja siltä väliltä olevaa. Siistillä tikkauksella varustetut Droorssit eivät mene valkoiseksi kahden pesukerran jälkeen, niin kuin ne sinun halpahallista ostamasi housut.

Droorssin Ameriikan jenkkitiimissähän vetävät mm. Chany Jeanguenin, Ronnie Creager ja Rob Gonzales.

Keskuksesta saa myös esimerkiksi World Industriesin lämpimiä farkkuja, jotka luulen olevan varsin hyödylliset Suomen kylmässä kesässä. Erilaisille ihmisille löytyy erilaisia malleja. Hintaa näillä lökäpöksyillä on 495 markkaa. (Keskuksessa myydään kaikenlaisia muitakin tuotteita.)


Harmaan värinen Blindin death-pack-reppu reaper-logolla varustettuna sisältää todella monta taskua, joihin saa varmasti ängettyä kaikenlaista ja monennäköistä tavaraa.

Blind death-pack Cd-levyt kätevästi reppuun Lähikuva blind-repusta

Tässä skeittirepussa on erillinen tasku pienikokoisille kännyköille, jonka saa haluttaessa irti. Mukana myös varsin oiva paikka juomapullolle. (Vinkki: Voit sulloa reppuun esimerkiksi hyttysmyrkkypullon.) Kuten kaikista skeittirepuista, myös tästä löytyy hihnat, joihin saa rullalaudan kiinni. Vieläkin löytyy ominaisuuksia; nimittäin CD-tasku ja vielä oma tasku CD / MD-soittimelle.

Varsin kätevä kännykkätasku, jonka saa haluttaessa irtikin Blindin reppuun mahtuu vaikka mitä Siinä se on, kännykkätasku blindin death-pack-repussa

Neliön oloinen reppu, joka sopii hyvin selkään ja sisältää varmasti kaikki tarvittavat ominaisuudet. Keskuksesta 425 mk.


DC-Exero DC-Exero Pasilla DC:n kengät, Blindin reppu ja worldin housut

Kesän kunniaksi voisi ostaa vaikka DC Exero-kengät, jotka on tarkoitettu skeittaamiseen. Näillä kengillä voi myös helposti välttää kuoleman ja esimerkiksi auton alle jäämisen, koska näissä nimen omaisissa popoissa on heijastimet. Hyvä tuntuma ja "thatshi" lautaan, suojaava läppä, pieni ja huomaamaton ollie-pad. Näitä kyseisiä DC:n kenkiä saa esimerkiksi Helsingissä sijaitsevasta Union Fivesta hintaan 595 mk. Värivaihtoehtoina blk/grey, navy/grey ja grey/blk. Katso myös www.dcshoes.com.


CTRL-banaanilauta Toman uusi lauta

Controlin laudat ovat mainioita skeittaamiseen. Me tarkkailimme Toma Stankevitchin dekin käyttäytymistä. Pohjassa pirteät värit ja kryptogeneettiset grafiikat. Banaaneja? Toman dekin kokona on 7.5. Myös muunkokoisia-ja näköisiä Controlin lautoja saatavana Union Fivesta sekä muista hyvinvarustetuista kaupoista. Hintaa näillä uunituoreilla lankuilla on 390 markan molemmin puolin.


Kamoista kiitokset menevät Sk8importille / Keskukselle ja Union Fivelle / Oy Santaco sport ltd:lle.

Jutun kirjoittaja toimi nolla.netin Raine ja valokuvaajana Pasi.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.