Transworld Skateboarding - Sight Unseen

Esittelyssä Transworldin Sight Unseen-leffa.

2001-06-23 21:15:59
Published by: raine h

Transworldin leffathan ovat aina sitä parhaimmistoa. Kuvaus, valaistus, editointi, vetäjät ja kaikki muu on aivan huippuluokkaa, kokonaisuudesta puhumattakaan. Transworldin uusin leffa, Sight Unseen ilmestyi n. kuukausi sitten. Kokopitkät pätkät ovat John Cardielilla, Henry Sanchezilla, Tosh Townendilla ja Heath Kirchartilla. Myös Arto Saari vilahtaa menossa mukana parilla tempulla. John vetää kaarta, poikkeuksena bluntslide isoon ledgeen partin vikana temppuna. Henry on leffan räp, ja vetää raneja San Fransiscon the new spotilla sekä Pier Sevenillä. Henryn partissa vierailee mm. Shiloh Greathouse. Tosh on Tosh. Isoja feeblejä ja nosegrindejä. Toshin partti on ehkä videon mukavinta katseltavaa. Dustin Dollin edustaa piss drunxeja. Melkein koko pätkä on kuvattu Dustinin kotimaassa, Australiassa. Dustin vetää isoa ruohogäppiä fakie f/s flipillä ja reili saa kyytiä flip f/s bluntslidella. Heath on ansaitusti viimeisenä, vedellen sairaita f/s bluntteja reileihin ja ledgeihin sekä varsin smootheja tailslideja. Musiikki on omaperäistä Heathin ranissa, mutta luo valaistuksen kanssa erilaisen ja jännittävän tunnelman tähän parttiin. Ranien välissä Ray Barbeen musiikilla höystetty Can't Stop-montage, jossa Lance Mountainin ja muiden vanhojen äijien juttuja.

Sight Unseen poikkeaa jonkin verran edellisistä Transworld Skateboardingin leffoista: unseen on leffamaisemmalla tavalla tehty, mistä joko pitää tai ei pidä. Tunnelma ei kuitenkaan mielestäni ehkä ole The Reasonin, Feedbackin, Modus Operandin tai IE:n luokkaa. Uutta on kuvaaminen 35 milliselle filmille, joka on varsin hienoa katseltavaa. Musiikki on taaskin varsin ok. Greg Hunt ja John Holland ovat tämänkin videon takana.

Sight Unseenia saa ainakin Ponkesista, hintaan 199 mk.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.