Kesä-Heinäkuun kamaesittely

Kesälomalla tsekattiin Globen kengät, Micmacin farkut ja DNA:n renkaat. Siinä se sitten koko kesä vierähti.

2001-07-22 00:14:30
Published by: harri
Globe :: Danny Gonzales Pro model T1

Globen uusia pro -malleja on Danny Gonzalesin oma kenkä, joka on yksi tämän vuoden uusista kenkätulokkaista pro -kenkien joukkoon.

Kenkä on markkinoiden hinnakkaammasta päästä, ja siinä löytyykin lähes kaikenlaisia ominaisuuksia skeittikenkää etsivälle. Danny on ilmeisesti halunnut kengästään kestävän, sillä kengästä löytyy vahva ollievahvennus kumista, sekä varpaat kiertävä kuminen ollie/flippisuoja. Tämän lisäksi kenkään on vielä laitettu olliekohtaan nauhojen alle lisävahvennusta. Pohja on varsin normaali pohja, josta löytyy vakiot ilmatyynyt sekä varsin syvät pohjakuviot. Pohjakuviot imevät kiviä, mutta tekevät paksusta pohjasta huolimatta kengästä pehmeän. Pohja on myös pitävä, kuten Globen kengät yleensäkin.

Testikenkä oli siniharmaa, ja kenkää on myös saatavana valko-punaisena. Kenkää saa esimerkiksi Helsingistä Micmacin kaupoista, sekä ympäri Suomea eri Globen edustajilta hintaan 795,-. Tavaran esittelyyn toimitti Micmac.

DNA Jerry Fowler -renkaat

DNA -renkaat ovat hieman edullisempia kuin muut, ja tässä esittelyssä onkin Jerry Fowlerin pro renkaat kokoa 52mm. Koska renkaissa on vähemmän eroja kuin muissa kamoissa, niin koko, leveys ja materiaali tulevat merkityksellisiksi tietysti hinnan ohella. Renkaat ovat 52 millimetriä ja leveys on keskitasoa, rengas onkin ainakin henkilökohtaisen mieltymykseen mukaan hyvän kokoinen. Renkaat ovat hieman pehmeämmät kuin normaali rengas. Kovuutta ei lue, mutta kovuusasteikolla 99 voisi olla aika lähellä oikeaa.

Renkaita löytyy Keskuksista ja muista skatekauppiailta ympäri Suomea hintaan 220mk setti (hinta saattaa vaihdella riippuen myyjästä).

Micmac Skatefarkut

Tehtäväkseni pläjähti kirjoittaa MicMacin farkuista kesäkuun kamaesittelyyn. Eräänä päivänä sitten päätin aloittaa kirjoittamisen, ja lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; lähdin rannalle kirjoittamaan. Siinähän saisi samalla aurinkoa, ilmaa ja jotain aikaiseksikin. Saavuttuani rannalle istahdin, avasin koneen, sain kirjoitettua kolme sanaa ja kyllä, alkoi sataa. Ei ole totta. Noh, ei siinä sitten oikeen mitään voinut sanoa taikka tehdä. Kone reppuun ja kotiin. Kastuihan siinä, mutta olo ei ollut huonoin, koska sade oli vain harmiton kesäsade, lämmin sellainen.

En tietenkään viihtynyt kotona ollenkaan, joten sateen loputtua lähdin uudestaan rannalle. Ilma oli pilvinen, mutta kaunis. Lämmin tuuli puhalteli jalkoihini kirjoitellessani MicMacin vallan hienoista farkuista. Farkut ovat muuten malliltaan "skate pants (?)", koot yksinkertaisesti S-XL lyhyellä tai pitkällä lahkeella. Väri on hyvin tummansininen, tyylikäs sellainen. Housut ovat vahvaa kangasta, joten ne tuntuvat hyviltä jalassa, sekä tietenkin skeitatessa. MicMacin tiimissä farkuilla vetävät muuten Harri Puupponen, Juho Liesmäki, Jussi Korhonen, Eero Anttila ja Teemu Korhonen. MicMac-housuja saa muuten esimerkiksi Helsingin MicMac-kaupasta.

Pari kakaraa juoksi ohitseni, ja näin hiukseni menivät täyteen hiekkaa. Päätin kaiken olevan nyt tältä osin kirjoitettu. Lähdin kotiin, vaikkei satanutkaan.

Kamoja räpläsi Harri ja Raine H ja kuvia räpsi Pasi.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.