DudeB's roadtrip tuutausönd än wan

Nolla.netin legendaariseksi noussut käyttäjä lähti roadtripille kaverinsa kanssa. Paria kuukautta myöhemmin löydettiin videomateriaali, ja esittely videosta on nyt nolla.netissä.

2001-09-06 21:40:47
Published by: jessi.

"Kaksi likaista ja auto"

Kun DudeB kertoi päiväkirjassaan lähtevänsä roadtripille, olivat monet pikkuiset varmasti innoissaan. Paljon luettavaa päiväkirjassa, värikäs selostus matkasta, hauskoja kommelluksia luvassa ja kaiken tämän Dude haluaa jakaa meidän kanssamme päivittäin.

DudeB on varmasti nolla.netin legendaarisin käyttäjä. En ole koskaan törmännyt nollalaiseen, joka ei olisi edes kerran lukenut tämän perussuomalaisen "kalja maistuu" -jampan elämän kiemuroita. Itselleni parhaiten mieleen muistuu Duden naisongelmat, raivonpuuskat ja kotiintulot kännissä.

Kun itse ensimmäisen kerran törmäsin Dudeen, hän oli humaltunut. Dude ja hänen kaverinsa istuivat Pro Skatessa (2001) edessämme katsomassa Bastien Salabanzin ihailtavan taiturimaista rullalaudan käsittelyä. Bastienin ranin päätteeksi meidän kaikkien päänsisäinen ystävä DudeB päätti heittää omalla pullollaan Bastienia, jonka seurauksena oli varmasti kaikkien meidän sydämiimme jäänyt "Pro skaten pullomeri". Kiitoksia siis Dudelle tästäkin hienosta hetkestä. Lisäksi mainittakoon, että usein myös Duden porukkaan liittäytyvä Pirkka (a.k.a Kasper) osoitti Lahtelaisen maalaisjärkensä toimivan heittämällä lasipullon muovipullojen sekaan.

Mutta nyt asiaan...

Kuullessamme Duden laittavan tämän harvinaisen ja paljonpuhutun videokoosteen roadtripistään kiertoon, varasimme sen heti itsellemme. Captured 4 ensi-illassa saimme videon käsiimme, jonka jälkeen aloimme kiivaasti pohtia, missä katsoa tämä video. Lopulta päädyimme 415 Doorsin kaverin, Uulan palatsiin.

Kello oli 21.15, kun istahdimme tuoleihimme: minä Jessi, Raine H, 415 Doors sekä Uula (a.k.a rap 354). Ennenkuin elokuva ehti edes alkaa, Raine ehdotti, että laittaisimme ääntä pienemmäll, mahdollisten "äitiä ehkä häiritsevien" seikkojen takia.

Elokuva alkoi autosta ja loppui autoon. Ensimmäiseksi julistettiin elokuvan nimeä joka suunnasta, eli "roadtrip tuutausönd än waan" yleensä perään kuului vielä epämääräistä hirnuntaa.
Reitti kulki Lahti-Heinola-Kouvola-Lappeenranta-Hamina-Kotka-Järvenpää-akselilla. Ja juttua riitti. Pääosarooliin oli värvätty Kimmo "Keskus on sponsorini" Landspeed, joka hoiti hommansa erittäin hyvin ja likaisesti. Jotkut voisivat jopa kuvitella, että nämä pojat nauttivat aataminasussa juoksentelusta ja miehuutensa paljastelusta, ja ne jotkut voivat hyvinkin olla oikeassa. Tämä elokuva osoitti nuo ajatukset todeksi. Minä ainakin nauroin kyyneleet silmissä, kun Landspeed herätti krapulaisen pojan työntämällä makkaraa vuoroin hänen suuhunsa ja housuihinsa. Myös mainitsemisen arvoisia kohtauksia ovat mielestäni Duden alastonrani Kotkan minillä, ja Landspeedin pystyssäpysymisyritykset "skeittarit on homoja" -tarra rinnassaan samaisella minillä, poikien yhteinen yö vesisängyssä, hevosajelu yms...
Kotka-pätkistä tunnistimme myös muutaman muun nollalaisen; silmiimme osui ainakin Harri, Pigi, Pasi, Muks, Hugo, Monky, Diaz... ja Huuhkaja.

Elokuva ei paljoa skeittausta sisältänyt, mutta poikien keskeistä ilottelua sitäkin enemmän.

Kesää ja DudeB's roadtrip 2002-videota odotellessamme joudumme tyytymään Duden päiväkirjaan ja useisiin topikkeihin. Vaikka nollassa porukka vaihtuu ja elämä etenee, niin DudeB on ja pysyy legendapallillaan pellepuku päällään ja olutpullo kädessä.

"Sä oot niin likanen, et likast sanaa ei löydy", tokaisi Landspeed Dudelle maassa maatessaan.

Kesää 2002 odottaen, Jessi.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.