CKY3

Bam Margeran uusin tekele, CKY3, nolla.netin säälimättömissä hampaissa.

2001-09-27 22:07:06
Published by: raine h

Voi että, kyllähän se niin sanottu CKY-huumori on hauskaa. Kaikki ovat varmaan tutustuneet siihen ainakin MTV:llä pyörineen Jackass-sarjan ansiosta.

Koko juttuhan on Bam Margeran sekä hänen mielipuolisten ystäviensä sekoilua, joka kuvataan ja laitetaan esille suurelle yleisölle. Ja kaikkihan alkoi edesmenneen Landspeed-rengasmerkin videosta, jossa jo vähän kruisailtiin ostoskärryillä puskiin. Landspeed sitten lopetti toimintansa, mutta Bam teki toisen, samankaltaisen videon, CKY2K:n. CKY2K:ssa meno olikin jo vähän sairaampaa ja CKY-sekoilukultti alkoikin levitä ja siitä tuli valtava muotiaalto. Nyt on ilmestynyt jo kolmas Bamin tekemä CKY-video, joka on kyllä, rehellisesti sanoen, kaikista kamalin koko leffatrilogiasta. Jackass-sarjaakin katsoin mielummin, mutta sitä ei ehkä kannata CKY3:een verrata.

Video kestää suhteellisen pitkään, ja on oikeastaan täynnä Bamin, Ryan Dunnin, Brandon Dicamillon ja muiden West Chesterissä varttuneiden kavereiden inside-huumoria. Musiikki on tietenkin CKY:ta, jossa on Bamin veli soittaa, ja Suomalaista HIM-orkesteria, josta Bam taitaa hiukan pitää. Video koostuu epämääräisistä sketseistä; yhdessä niistä eräs Bamin ystävä juoksee lähes alasti, ja ulostaa samalla. Varsin huvittavaa.

Skeittausta on tietenkin myös mukana - joskin vähäisesti - ja kuvioissa mukana lentää muun muassa Mike Maldonado, Kerry Ketz ja Arto Saari.

Okei, mikään ei ole enää hauskaa, kun sitä on nähty liikaa. Ja tämä asia pätee videoon hyvin. CKY3:ssa minua ärsytti myöskin Bamin HIM-fanaattisuus sekä muut täysin typerät sketsit. Mutta niinhän se on, ettei mitään asiaa voi haudata vielä silloin, kun se ei enää naurata (ns. Seinfeld-syndrooma). Ei kannata kuluttaa sitä vähää alle kahtasataa markkaa tähän videoon - ei siinä ole oikeastaan mitään uutta taikka mullistavaa!

PS. jos on muuten ihan pakollinen tarve nähdä ostoskärryillä ajelua, niin kannattaa katsoa Extremeduudsonit-niminen ohjelma Neloselta. Tai sitten voi mennä ihan itse ajelemaan kärryillä läheisen Siwan pihalle. Saat itse päättää.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.