Lokakuun kamaesittely

Syksy on jo pitkällä ja talvi lähestyy uhkaavaa vauhtia. Nolla.net päätti esitellä tulevan talven stikkiasusteita.

2001-10-19 20:55:09
Published by: pasi

Syksy on jo pitkällä ja talvi lähestyy uhkaavaa vauhtia. Nolla.net päätti esitellä tulevan talven stikkiasusteita. Nollan haaviin päätyi Special Blendin Geo-housut ja Trek-takki.

Special blend :: Compass :: Trek

Trek on takki, joka on tehty laskemiseen. Takissa on lumipussi, johon saa kiinnitettyä housut. Tietenkin housut pitää olla samaa merkkiä, jotta kiinnitys onnistuisi. Takista löytyy 7 taskua, joista kuudessa on vetoketjut ja yksi on tarkoitettu hissilippua varten. Hissilipputaskua ollaan hieman kehitelty, jotta sitä olisi helpompi käyttää. Sen nimittäin saa irroitettua puoliksi, joten sen saa takin ulkopuolelle näkyviin. Hihojen tarrakiristykseen ollaan panostettu ja laitettu lisäke, josta saa hanskojen kanssa paremman otteen. Takin hinta on 1820 markkaa, joka tekee n.306 euroa. Mallistosta löytyy värit: royal, vapor, concrete ja punainen.


Special blend :: Atlas :: Geo

Ensituntumalta pökät tuntuivat isoilta ja klohmoilta, mutta pidettyäni niitä hetken huomasin, että nehän ovat vallan mainiot ja kaiken lisäksi vielä hyvännäköiset. Housuissa on kuusi kappaletta taskuja, joista neljässä on vetoketjut ja kahdessa tarrakiinnitys. Housujen hinta on 1310 markkaa, joka tekee n.220 euroa. Housuja saa black- ja midnight-väreissä.
Bonuksena esitellään vielä suomalaisen lumilautamerkin ICONin t-paita. T-paidan hinta on 159 markkaa, joka tekee n.26 Euroa. Värit on perinteiset: musta, punainen ja valkoinen.
Special Blendin ja Iconin tuotteita myyvät hyvin varustetut erikoisliikkeet kautta Suomen.

Ski Exposta löydät lisää lumilautailuvarusteita. Siellä voit tutustua myös Iconin uusiin lumilautoihin.

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.