Click - 20 MOF

Esittelyssä Varkaudesta kotoisin olevien heppujen skedepätkä.

2001-11-02 14:11:31
Published by: raine h

Poistin (vahingossa) kirjoittamani valmiin jutun, eli tuntuu, kuin jotenkin toistaisin itseäni.

Kevät, kesä ja syksy kuvaillaan videota, ja talvella se editoidaan valmiiksi. Varkaudesta kotoisin olevan Click-tiimi teki näin, ja nyt onkin ilmestynyt tiimin toinen täysipitkä leffa, 20 MOF. Videon kuvaamisessa käytetty kamera ei ole huippuluokkaa; värit ovat nimittäin varsin huonot. Kuvaaminen on normaalia kotivideotasoa, eli fisulla perässä juoksua. Paremmin tehty intro seuraa muoti-ilmiötä ja on editoitu musiikin tahtiin. Intron jälkeen luvassa yksinkertaisesti kaikkien tiimiläisten partit sekä yksi ns. friends-osuus. Uhkarohkeat b/s 50-50 sekä noseslide pitkään neliöreiliin liimautuivat tempuista muistiini hyvin. Kyseessä olevaa reili vaati kuitenkin veronsa, nimittäin slämipätkässä siihen kaaduiltiinkin vallan mojovasti yritettäessä kyseessä olevia temppuja.

Tiimiläisistä Ville Pietiläinen on ihana! Kuka muka tekee ranissa nollieflip b/s nosegrindeja?!! Ja kuinka monesti olet muuten nähnyt nollieflip nosesliden, josta on tultu nollieflipillä ulos?

Moni ei Villen tasolle pääse koskaan, mutta hankkimalla 20 MOF:n, voi ainakin ihmetellä tämän lahjakkaan hepun teknisiä neppailuja. 20 MOF:ia kannattaa kysellä Clickin Tumelta sähköpostitse osoitteesta tuomasnyyssonen@hotmail.com.

Palaamme asiaan ensi vuonna. Ehkä silloin niistä nollieflip crookseista tulevat ulos jo ne nollieflipit.

PS. Captured issue nelosessa on lisää Villeä, ja Villen haastattelun voit lukea tästä. Onko Ville kuuma nimi?
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.