Marraskuun kamaesittely

Talvi hyökkäsi salakavalasti, mutta nolla.net ryhtyi vastahyökkäykseen skedekamaesittelyllä, jossa mukana dekki sekä kengät.

2001-11-06 14:08:12
Published by: raine h

Aluksi tähän haluaisin sanoa, - ikään kuin johdantona - että tämänkertainen kamaesittely paukahti kehiin juuri samana päivänä, kun etelässä satoi ensimmäistä kertaa lunta. Talveen onkin nyt hyvä varustautua uudella roinalla, kuten esimerkiksi Trapin laudalla taikkapa World Industriesin kengillä - eikä hinta todellakaan ole este.

Nolla.net toivottaa hyvää talven alkua sekä hyviä lautailukelejä.

Trap - dekit

Dekkejä poikkeaa ainakin nyt syksyllä hirmuisesti. Syitä tähän ovat kylmyys ja se, että syksyisin pyritään viimeistään kaikki temput päälle, mitä on koko vuosi hiottu. Trap skateboards
Trap - minilogo Kovinkaan moni ei ala maksamaan joka kerta uudesta dekistä viittäsataa, eli on pakko turvautua halvempiin vaihtoehtoihin. Turvautuminen on sinänsä aika huono sana tähän, nimittäin eiväthän halvemmat laudat oikeastaan eroa yhtään niistä vähän kalliimmista. Okei, kuva ei ehkä ole juuri niin mazee, mutta ihan varmasti samat temput menevät yhä päälle. Trap on sellainen dekkilafka, mistä et ole ehkä vielä kuullutkaan. Kärä sekä mm. eräs Jurgen ajavat Trapille, ja Kärällä onkin oma lauta mallistossa. Kärän dekkiä löytyy kokoina 7.75 sekä 8.5. Minilogo on edullisin ja varsin toimivaksi havaittu vaihtoehto, eikä se maksa kuin 350 mk gripin kera. Dekkejä löytyy viiskulmassa sijaitsevasta Boardshopista.

www.trapskateboards.de

World Industries - kengät
(Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.)

World Industries - Swipe World Industries - Split World Industries - Big League

Nolla.net vastaanotti 3 paria kenkiä kamaesittelyyn tunnetulta World Industries -merkiltä. Lähes kaikki ovat varmasti törmänneet ko. merkkiin, mutta nämä kengät ovat monelle täysin uusi juttu. Ensimmäinen mallisto on Suomessakin jo kaupoissa, ja näitä kenkiä voikin käydä katsomassa monesta eri kaupasta.

Saimme kolme erilaista mallia esittelyyn mallinimillä Split, Swipe, ja Big League. Kävimme kaikki kolme eri mallia läpi ja niistä seuraavassa vähän juttua.

Split on tällä hetkellä Worldin kenkämalliston lippulaiva, ja se onkin suunnattu kestävän olliepadin ja nauhasuojien kera suoraan paljon skeittaavalle. Ilmatyynyt ovat jätetty pois mutta silti kantapäässä löytyy pehmeyttä ländäyksiin. Koska hinta jähmettyy lukemaan 545,- on tämä kenkä suhteellisen edullinen hyvää skedekenkää etsivälle. Värit erityisesti ja ulkonäkö miellyttivät kyseisessä kengässä jutun kirjoittajaa.

Swipe on hieman edellisen kengän sisarmalli, ja kimalteleva hopea voisikin tehdä tästä värivaihtoehdosta enemmän tytöille suunnatut mallit. Myös näissä kengissä on huomioitu olliet sekä nauhansuojilla nauha-ahne grippi. Pohja on sama kuin edellisessä kengässä, eikä hintakaan (495,-) hirveästi eroa velimalliin. Pohjustus

Big League onkin uuden ja tervetulleen tyylisuunnan kenkä. Otetaan huomioon pienet ja aloittelevat skeittaajat, ja heidän vanhempien rahapussit. Ominaisuudet voivat ehkä vähän jäädä merkin kalliimmista malleista, mutta varmasti riittävät junnuille hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan (375,-).

Seuraavan sukupolven World -kengät ovat jo oven takana, ja keväällä pääsemme ihmettelemään seuraavaa sukupolvea. Kiitämme Worldiä ja Keskusta osallistumisesta Nolla.netin toimintaan.

www.worldindustries.com
www.keskus.cc

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.