Videoradio

Transworldin dokumentaatio Circan euroopan kiertueesta.

2001-11-11 19:01:22
Published by: raine h

Ooh - itse legendaarinen Tomppa! Odotan aina innolla n. puolen vuoden välein ilmestyviä Transworldin videoita. Videoradiota odotin myöskin innolla, vaikka tiesin sen poikkeavan muista, aikaisemmista videoista paljon. Kyseessä on Circa footwearin kiertueleffa Eurooppaan, eli kenelläkään ei ole tässä videossa omaa osuuttaan. Sinänsä on tyhmää mainostaa Videoradiota yhtenä TransWorld SKATEboardingin videona, koska se ei todellakaan mahdu samaan kastiin esimerkiksi Modus Operandin kanssa.

Juoni on tämä: Chad Muskan Circa footwear kiertää eurooppaa kiireellä, tuhannet lapset pyytävät skeittaristaroilta nimmareita ja Pennyn Tom vilahtaa parilla tempulla mukana. Ei Tompan hehkutusta enää, ok?
Videoradio ei ole niinkään skatevideo, millä haetaan skedefiiliksiä, eikä sitä katsota sairaimpien juttujen vuoksi. Mitään kovin ihmeellisiä juttuja ei ole, niinkuin voidaan olettaa - ollaanhan sitä loppujen lopuksi vain rasittavalla kiertueella. Okei, Coltin flippi noseslide Ranskan Lé Domen ledgeen on sairas. (Florenting Marfaung on muuten tehnyt toiselle puolelle nollie crookedin.)

Kuvattu on vain parhailla vx-kaksituhansisilla ja 16mm kameroilla. Footage on laadukasta, ja demoissa on kuvattu suhteellisen paljon dekin päältä zoomailemalla. Osa materiaalista varastettiin kiertueen aikana, eli parempaakin olisi voinut olla luvassa.
Jos pitää matkustelusta ja hienoista maisemista sekä taidokkaasti tehdystä videosta, on videoradio hyvä ostos. Circa spotattiin muuten Ruotsista.

Jos englannin kielen taito riittää, voi lukea videon luojien haastattelun tästä.

PS. Transworldin ex-kuvaaja/editoija Ty Evans on saanut valmiiksi Chomp on this-videon, mitä odotamme innolla saapuvaksi Suomeen.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.