Globe - opinion

Esittely globen opinion leffasta.

2001-11-15 14:56:34
Published by: corky

Olin tsiigaamassa siis kyseisen Globen Opinion leffan täällä Hampurissa lauantaina 10.11 ja pidin näkemästäni. En ole kylläkään nähnyt mitään muita uusia leffoja Menikmatin jälkeen, joten en tiedä sitten muiden ihmisten mielipiteitä trikkien tasosta, mutta esim. Mullenin kikkailut olivat ainakin minulle niin käsittämättömän teknisiä, ettei niitä pysty mitenkään ymmärtämään. Matt Mumfordilla oli kanssa paha pätkä, joka oli pääasiallisesti keskittynyt handreileihin. Edellä mainittujen lisäksi leffassa esiintyi Gershon Mosley, Ben Pappas, Jayme Fortune, Ryan Kenreich, Mike Peterson, Chet Thomas, Renton Millar, Danny Gonzalez ja Chad fernandez, saattaa olla, että joku tärkeä henkilö unohtui, mutta ei voi mitään. Gershonin osuus oli editoitu hiukan oudosti ja temppuihin oli lisätty efektejä, jotka mielestäni lisäsi nopeutta tai jotain..siistejä flippejä, ei paljon muuta. Chet Thomas laittoi tietenkin hardflipit ihan mihin tahansa, kuten hardflip backside nosegrind backside 180 ulos. Chettiä haastateltiin myös vähän aikaan ja samalla näytettiin jotain 80-luvun pätkää, jossa Chet skeittasi pienenä. Mukaan oli tungettu myös slameja jostain portaista (erittäin pitkät), joista Thomas loppujen lopuksi laittoi frontside flipin. Chad Fernandez luultavasti skeittasi erittäin hyvin, mutta mieleen ei painunut muuta kuin johonkin varastolle rakennettu ledge, joka tuli hallin yläkerrasta alas ja oli varmaan metrin korkunen, joka tapauksessa Chad pisti siihen fiftarin..ei ehkä kuulosta pahalta, mutta näyttää. Opinion oli myös aika hauska leffa, sillä siihen oli laitettu joitakin mokailuja, mutta ei liikaa ja sen lisäksi jengi nauroi tempuille, koska monikaan ei pystynyt niitä käsittämään...siis pääasiallisesti Mullenia. Leffan lopussa näytettiin ehkä yksi inhottavimmista slameista mitä olen koskaan nähnyt. Jossain skaboissa joku skeittari droppaa vertin päältä ja yrittää samalla ollata turva-aidan yli, mutta hannaa ja tippuu suoraan turva-aidan päälle ilman dekkiä....luultavasti ei tarvitse lapsien hankintaa enään pohtia.-. Editointi oli helvetin siistiä lukuunottamatta Gershonin pätkää, mukana oli myös ainakin minulle uusia Tarantino tyylisiä editointeja. Musiikkia löytyi metallista rappiin. Schön!

Täytyy vielä mainita, että täällä tuntuu toimivan noi hommat muutenkin ihan hyvin, sillä leffa esitettiin Hampurin keskustassa sijaitsevassa vanhassa leffateatterissa, sisäänpääsy ilmainen, tarjoilu ilmainen ja sen lisäksi paikanpäällä jaettiin ilmaista rojua ja Globen leffan perään näytettiin paikallisten oma leffa, joka ei ollut yhtään hullumpi. Eikä mulla sinne ollut mitään kutsua, vaan löysin flyerin yhden liikkeen tiskiltä ja illalla mentiin sitten vaan leffaan.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.