UguliMedia - Kuu-Ukko

Esittely Kuu-ukko-leffasta.

2001-11-19 10:53:07
Published by: 415 doors

Joskus muinoin nollassa (Nolla.netissä) oli pieni vesseli käyttäjä nimeltään Beastie. Sitten Beastie meni ja kasvoi Yogeeksi. Oikeassa elämässä (ei nettielämässä) tuota poikaa kutsutaan Oki Kalaojaksi, Kalajoelta tietty. No kuiteskin asiassa edeten voidaan sanoa, että Okin päässä kasvaa Uguleita, ja Ugulit perusti Uguli median, ja ne käyttää Okia porttaalinaan ulkomaailmaan.

Uguli media on sitten tossa viime kesän aikana kuvaillut paria rullalautailijaa eripuolilla Suomenmaata. Nimiä mainittakoon Oki (himself), Gee Tuorila, Tave Silvast, Smolik Korkkula, Juki, Mini Tuukka, Karolo Hurtig, Colt Cannon ja muitakin kovia vetäjiä. Syksyn aikana Uguli Media sitten istua alas koneen ääreen ja laittoi kuvaukset tiiviiksi pakkaukseksi, joka kulkee nimellä Kuu-Ukko. Pätkää saa Okilta, avec 30mk in Oki's pocket.

Pätkä on hienosti editoitu, ONvideot ovat toimineet varmaan jonkinlaisena inspiraation lähteenä. Musiikki on hyvää ja videossa toimivaa. Leffa alkaa Tommy Guerreron - Tiny biisillä, joka on myös Captured 4:sessa, jonkinlaista rinnastusta ehkä? Pituutta tuotteella on melkein 13 minuuttia, joidenkin mielestä se on liian vähän, mutta minusta se on oiva pituus kliinille rullausleffalle, jossa sikailu on jätetty vähemmälle. Hienoja efexejä leffasta löytyy, mutta ei mitään yliampuvaa, on väreistä mustavalkoon feidejä, teksti jutskoja, ja sävytettyä kuvaa. Ainoat asiat jotka kriittisen maininnan saavat, kameran autofocuksen aiheuttamat ongelmat, Raynox laajisten optinen laatu huonoissa valo-olosuhteissa ja äänissäkin taisi olla jotain onkelmia, kun rullausäänet olivat jääneet tosi hiljaiselle. Nämä kuitenkin ovat todella mitättömiä juttuja, ja eikä niitä ekalla katselukerralla edes huomaa, tottumattomampi silmä tuskin ollenkaan. Erinomainen kasetti ja suosittelen lämpimästi sen hankkimista. Tuo mieliin kesän ja kuinka paljon sitä taas kaipaakaan.

Pätkälle kaupallisena videona kouluarvosana 8 ja kotivideona 10+!
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.