Kinos 02 ja Third time

Kinos 02 ja Third time-leffojen esittely.

2001-12-22 22:26:12
Published by: smuli

Törmäsin tässä sattumalta kahteen kaveriini kadulla. Pojat juttelivat kovin innostuneina keskenään ja ajattelin kysyä mikä mieltä poltteli...

Minä: Terve Leevi ja Eerikki, mitäs äijille kuluu?

Leevi: Ei kummempia, just nähtiin kinos 02 ja third time leffat.

M: Aijaa, mitäs piditte? Meitsi ei oo vielä nähny.

Eerikki: Siistiä, että jotkut viittii vääntää tollasia täällä suomessa.

L: Nii, ihan sairaan siistiä laskemista molemmissa. Kinos oli enemmän semmonen eri tapahtumista kertova ja third time taas kokos yhteen kaveriporukan viime talven reissut ja temput.

E: third time on kasattu silleen, että siinä on aina laskija ja sitte sen temput. ja sitä taas seuraava... Kinoksessa oli läppää rukan mömmöm kisoista, city flightista, luostolta, spc55 leiriltä, talmasta ja vuokatista. Ainiin ja sitten siinä juttua Ettalan Eerosta ja Teemu Lahtisesta. Teemuhan kikkailee northlight jutuissa mukana.

L: Teemu on kans messissä third timessa. Lisäks siin on Mattilan Risto, Ojala, Mikka Hast, Korhosen Jukka, Sorsa lentelee siellä, Iikka Bäckströmmi ja Heiskarin Lauri. Äh, on niitä vielä lisääkin ihan pirusti, ei jaksamuistaa.

M: Mitäs musat, tykkäsittekö?

L: third timessa oli semmosta kitararokkia tai oisko heviä, en minä osaa sanoa. Muistatko sen nolle.netin viiksi challengen voittajan Oven? Oli muuten aika härskejä kuvia. No, sillä on noita bändi juttuja ja niitten musaa on sitten tossa leffassakin. Contrast tais olla sen bändin nimi. Mun mielestä oli just hyvin välillä vauhdikkaampaa musaa ja sit taas rauhallisempaa, sopi kokonaisuuteen ihan jees.

E: Kinoksessa olikin sitten erilaista musaa, joka varmasti jakaa jengiä. Toiset diggaa ja toiset inhoo. Välillä oli konemusaa ja sit kitaran rämpytystä. Ei se kyllä musta koskaan häirinny sitä kuuluisaakatselunautintoa.

M: Entäs laskeminen?

E: Höh, mitäs luulet? Molemmissahan on suomen parhaat laskijat ja muutama ulkomaan eläväkin on eksynyt joukkoon. Tietty laskeminen on hyvää. Älä kysele tyhmiä.

M: Sori, tuli vaan mieleen. Tota, jäikö jotain mieleen noista leffoista?

L: Sitä mä en tajuu et joku Sankala, joka on pirun hyvä laskee, ni unohtaa laittaa takasiteen kiinni ku lähtee hyppäämään kornerista. Tai Iikka, ihan sama juttu, mut reiliin. Tais olla joku laudalla liukuminen. et emmäymmärrä. E: Joo, tota mäkin ihmettelin. Lisäks third timessa tykkäsin siitä putskuhyndäsessareitten tempuista.

L: Kinos oli pidempi, se oli jotain 40 minsaa, ku toi kolmas kerta kesti apout 20 minsaa.M. kuulostaa hyvältä, mistäs noita saa ostaa?

E: emmä muista. Wepistä www.northlightpictures.com ja www.kinosvideo.com löytyy jotain infoo.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.