Tahko

Nolla.netin stikkitoimitus kävi keväällä tutustumassa Tahkoon.

2002-10-29 21:54:14
Published by: pasi
Nolla.net kävi viime keväänä katsahtamassa tilanteen Tahkolla.

Tahkovuoren rinteet sijaitsevat erittäin oivalla paikalla suhteellisen lähellä kaikkia. Helsingistä Tahkolle pääsee autolla alle viidessä tunnissa. Kohtuullisen eteläisestä sijainnista huolimatta Tahkon rinteet ovat verrattavissa pohjoisen rinteisiin. Rinteitä Tahkolla on yhteensä 17 ja värejä vihreästä mustaan. Mitä Tahko sitten tarjoaa lautailijoille? -Rinteitä, joita voi laskea, laskea lujaa.


Tahkon rinteet ovat investoineen uuteen pipe-jyrsimeen. Uuden jyrsimen ansiosta lautailijat pääsevät puskemaan super pipeä. Kuvassa Pasi tekee metodin Tahkon vanhassa pipessä. Streetillä on useita boxeja, pienistä kikkailu hyndistä miehekkäisiin boxeihin ja tietenkin reilejä ja quarteri.


Tulevana kautena Tahkolle on luvassa isompi ja parempi streetti, mikä on ehdottomasti parantaa Tahkon lautailumahdollisuuksia.
Vaikka nykyinen streetti onkin melko monipuolinen, rajoittui hyndistä hyppimismahdollisuudet streetille, joten uusi streetti tarjoaa lautailijoille vaihtelevammat ja haasteellisemmat olot.


Minne sitten majottua, jos Tahkolle haluaa?
Tahkolla on useita majoitus vaihtoehtoja. Tahkovahti on hyvä paikka lähteä tutkimaan Tahkon majoituksia. Vaihtoehto perinteisille mökeille on hotelli.

Hotelli Tahkovuori on hyvä esimerkki. 45 huoneesta löytyy oma sauna, joka onkin erittäin mukava lisä normaalille hotellihuoneelle. Jos oma sauna ei miellytä tai haluaa isommalla porukalla saunoa, niin hotellista löytyy myös saunaosasto turkkilaisine saunoineen sekä allasosasto.


Hotelli Tahkovuori tarjoaa Nolla.netin käyttäjille -30%
B-kauden hinnoista välillä su-to, min 2 vrk. Ei koske ryhmiä.
Muista huonetta varatessa ilmoittaa, että olet Nollan käyttäjä.


Lisätietoja Tahkosta löytää www.tahko.com osoitteesta.


Matkan mahdollisti:
Tahkon Rinteet
Hotelli Tahkovuori
Ride Snowboards / Esa Korpela Oy

What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.