Inis-skatemusiikkivideo

Juttu Iniksen uusimmasta musavideosta, jossa mukana skeittausta.

2003-03-26 15:57:15
Published by: raine h
INIS skatemusiikkivideo

Reality-lumilautaleffan ohjaaja Ilari Suhonen ja INIS-yhtye saivat viime syksynä ajatuksen musiikkivideosta, jossa skeittaus olisi kuitenkin tärkeimmässä roolissa musiikin kanssa. Pitkän linjan Ineradicable teamrider Tuukka Temonen lupautui myös hoitamaan kuvausta. Orkesteri hoiti biisiksi rujohkon rallin nimeltä "Nekalan kotka".

Helmikuussa olikin sitten aika laittaa tuumailut todeksi Tampereen SkateCenterissä. Paikalla oli viisi kovan luokan vetäjää: Kärä, Timo Kuulusa, Juho Liesmäki, Eero Anttila ja Mika Löfgren. Soittovermeet sijoitettiin puoliksi minin hyllylle ja ditsin taakse sekä ison boksin päälle. Sitten alkoi roiskinta soittajien ja setittäjien osalta. Rampista saatiin paljon ilmaa talteen ja parikymmentä ländättyä trikkiä. Streetillä mieleen jäi erityisesti Juhon bs 180 mellakka ja Timon vastaava frontside boksin + rumpusetin yli.

Video on rotaatiossa MoonTelkkarissa ainakin Ugreissa ja Moonstockissa, joten näet sen sieltä. Videonvääntötalkoista on myös juttu uusimmassa Dekki -lehdessä.
What is nolla.net?

Nolla.net is a community of people who are into various board sports. Check out the latest news and find useful information. We publish articles, reviews, interviews, photos, videos and other media content.

How to join the community?

Register for a user account and contribute. We are always looking for people who want to create and share content.